2021 Kongresszus beharangozó

A Magyar Fonetikai, Foniátriai és Logopédiai Társaság ez évi kongresszusát a járványhelyzetre tekintettel online rendezi meg.

A kongresszus időpontja: 2021. november 6. (szombat)

Online felület: Zoom

Ennek keretében a Magyar Fonetikai, Foniátriai és Logopédiai Társaság Konferenciájának fő témája: Új kutatási eredmények a fonetika, a foniátria és a logopédia terén.

Hagyományainkhoz híven, mind a fő témákban, mind szabadon választott témában várjuk az előadók jelentkezését! Továbbá ebben az évben is kiosztásra kerül a „35 év alatti legjobb előadó”-i díj, ezért arra buzdítjuk fiatal kollégáinkat, jelentkezzenek előadásra és kérjük, levelükben jelezzék számunkra, hogy még 35 év alattiak.

Az előadásra történő jelentkezés feltételei:

  • absztrakt, rövid összefoglaló a tervezett előadásról, amely tartalmazza a szerző/k/ nevét, munkahelyét és annak pontos címét (az absztraktok elkészítéséhez e levél mellékleteként csatolunk egy ajánlást, amely az összefoglalók elkészítéséhez nyújt támpontot)
  • az összefoglalókat az info@mfflt.hu címre kérjük elküldeni
  • a leadási határidő: 2021. szeptember 30.

A beérkezett összefoglalókat a Társaság vezetősége értékeli, azok elfogadásáról és az előadás várható időpontjáról a szerzőket értesíti.

Kérjük Társaságunk tagjait, hogy ismerőseiket, kollegáikat is informálják!

Társaságunk elnöksége ebben az évben sikeresen pályázott a Nemzeti Szociálpolitikai Intézet Pályázati Igazgatóság által kiírt FOF2021 pályázatra, ezért ennek köszönhetően a kongresszuson való részvétel mindenki számára ingyenes.

Kérjük tagjainkat, továbbra is segítsék az MFFLT munkáját azzal, hogy utalják ez évi tagdíjukat.

  1. január 1-től a Közgyűlés határozata értelmében tagdíjunk mértéke alábbi módon változott:
  • aktív tagoknak 5000.- Ft /tárgyév
  • hallgatóknak és nyugdíjasoknak 2000.- Ft / tárgyév

Társaságunk számlaszáma: 11705008-20112419 (OTP Bank), illetve átutalási megbízást bármelyik OTP fiókban lehet adni. A megjegyzés rovatban nevüket feltétlenül tüntessék fel!

 

Mosányi Emőke

főtitkár

Budapest, 2021. 09. 09.